Blijvende herinneringen

Premium beleving die je wilt delen

Al meer dan 16 jaar realiseren wij blijvende herinneringen. Waarbij het juiste gezelschap met het juiste gevoel, op de juiste plek, op het juiste moment samen komt. Een premium beleving die je wilt delen. Omdat niets anders erbij in de buurt komt. Echt geweldige events? Die beginnen wat ons betreft bij een nog beter idee.

Dat wat je onder perfectie verstaat

Wij creëren het event dat jouw merkmissie ademt en waarbij jouw gasten ervaren wat jij onder perfectie verstaat. Van teambuilding met allemaal winnaars tot jubileumfeest van de eeuw. Omdat er niets krachtiger is dan een onvergetelijke herinnering. Bcause, specialisten in onvergetelijkheid.

Events Bcause en More

Onvergetelijke events die de merkmissie ademen

Jezelf onderscheiden als merk, dat gaat niet over schreeuwen, maar over hoe je meer kunt betekenen. En over morgen ook nog relevant zijn voor toekomstig talent, investeerders en (nieuwe) klanten. Daarom ontwerpen de eventspecialisten van Bcause en de merkspecialisten van More onvergetelijke events. Elk event is uniek, gebaseerd op een creatief concept dat de merkmissie ademt. Met deze doorvertelwaardige momenten bemachtig je als merk voor altijd een plek in hart, ziel en brein. Omdat er niets sterker is dan onvergetelijke herinneringen.

Unieke events tot in detail gerealiseerd

Onvergetelijkheid kent geen grenzen

Elke gelegenheid waarbij mensen bij elkaar komen organiseren wij tot in detail. Vanuit perfectie en met plezier creëren, gaan voor win-win en doen wat we beloven. We doen dit al 16 jaar. Onvergetelijkheid kent daarom wat ons betreft geen grenzen meer. We hebben al heel wat bijzondere verzoeken mogen realiseren. Lancering van een nieuw product, jubileumviering in het buitenland met alle 200 medewerkers of zelfs een high-end begrafenis... Ja, van die laatste waren we even stil.

Onvergetelijkheid rondom vierwielige liefdes

Bekend van Rally's Bcause

Eén van onze specialiteiten is het organiseren van rally’s. Stuk voor stuk onvergetelijke evenementen die leiden naar unieke plekken en die de skills van de deelnemers maximaal uitdagen op de verschillende niveau’s. Daarbij houden wij ons aan dezelfde regels die voor de rally’s gelden: wie de minste fouten maakt is de beste.